Gülçin
* Aldatilmaktan tabii ki korkuyorum. Ama ayni zamanda buna cok da hazirlikliyim. Herkes herkesi her an aldatabilir. Paranoya derecesinde supheci davranmamak gerekiyor. Realist de olmak lazim...
* İnsan bir iliskide aradigini bulamiyorsa, aliskanliga donustuyse ya da baska birine asik olduysa aldatabilir. Ama bu sirada esinden de vazgecmek istemiyorsa cok esliligi de secebilir. Biri yeni aski, digeri de esi... Erkeklerin kandirilmasi cok kolay. Erkeklerin zayif noktalarini hepimiz biliyoruz. Bazi kacamaklar onlar icin aldatma bile sayilmiyor. Kadinlar ise duygusallik ariyor.
* Aldatildigima eminim! Tek eslilige inanmiyorum. Ama ben tek esliligi tercih ediyorum. Hic kimsenin
dogasinda tek eslilik yok. Bir insanin hayati boyunca farkli sevgilileri oluyorsa ya da tanistigi ilk kisi ile evlenmiyorsa zaten bu tek esli olmadigini ve baskasini sevebildigini gosterir. Sadece penguenler tek eslidir.
* Benim icin en onemli sey erkek arkadasimin durust olmasi. Aldatirsa 'affedebilir miyim' bilmiyorum. Saygi duyarim, belki kabul edebilecegim bir sey olabilir ama onemli olan soylemesi. Soylemiyorsa cok farkli davranirim.